Todas las coleccionesCatalàReserves
Com puc fer perquè m'apareguin les notificacions?
Víctor Campos de Castro-Freire avatar
Escrito por Víctor Campos de Castro-Freire
Actualizado hace más de una semana

Dins de l'app en el menú inferior tens un apartat que posa “notificacions” que podràs trobar totes les que no has anat visualitzant.

Si el problema és que no t'apareixen, és possible que sigui perquè no hagis acceptat que t'apareguin les notificacions. Per a poder donar accés a l'app perquè les mostri, només cal seguir aquests senzills passos:

Si tu sistema operativo es iOS:

👉🏻 Obre l'aplicació d'Ajustos del teu telèfon

👉🏻 Baixa fins a la part que salin totes les apps i cerca Hoop

👉🏻 Punxa en notificacions

👉🏻 Punxa a permetre notificacions

Si el teu sistema operatiu és Android:

👉🏻 Obre l'aplicació d'Ajustos del teu telèfon

👉🏻 Prem en Notificacions. Ajustos d'aplicacions

👉🏻 En "Més recents", es mostren les aplicacions que t'han enviat notificacions fa poc.

👉🏻 Toca l'aplicació que estiguis buscant

👉🏻 Activa o desactiva les notificacions de l'aplicació