RAIN128- Product & Sizing Guide

Information om RAIN128 med størrelser, funktioner, materialer og vaskeanvisning

Opdateret over en uge siden

Stil: RAIN128

Produktkategori: Regntøj

Regntøjskategori: Softshell

Use case: God til lette regnbyger, mens du går en aftentur med dine venner eller leger med din hund på stranden. Denne jakke vil holde dig tør og komfortabel.

Bemærk: Vand vil gennembløde denne jakke, hvis du er i medium regn i flere timer, eller hvis du går i kraftig regn i 1-2 timer.

Størrelse

34

36

38

40

42

44

46

Brystbredde

104

108

112

116

122

128

134

Bund bredde

128

132

136

140

146

152

158

Længde foran fra højt skulderpunkt

94

95

96

97

98,5

100

101,5

Ryglængde fra højt skulderpunkt

101

102

103

104

105,5

107

108,5

*Alle mål er i CM.

Stil pasform:

• Pasform: Løs pasform

• Størrelsesmæssigt: Ja

• Stilform: A-linet silhuet

• Ideel kropstype: Alle kropstyper, da den er løstsiddende

Funktioner:

• Vandtrykmodstand: 5.000 MM

• Åndbarhed: 3.000 G/M2

• Vindtæt: Ja

• Sømme: Tapede sømme

• Overfladebehandling: Ecorepel

• Hætte: Ja

• Hættetype og pasform: Aftagelig hætte med snøre til at stramme og tryk på knapper for nemt at tage af og på

• Lommer: 2 - I siden med aqua guard lynlåse

• Manchetter: Ja - Med ærmekant, trykknapper for vindbeskyttelse

• Bælte til talje: Nej

• 2-vejs lynlås: AquaGuard lynlås

• Andet: Kan tåle saltvand, har Ilse Jacobsen logo på venstre ærme

Produktmål:

Nedenfor er relevante produktmål for hver størrelse af dette produkt. Se på illustrationen for at se, hvor den specifikke måling er foretaget.

34

36

38

40

42

44

46

Længde foran fra højt skulderpunkt

94

95

96

97

98,5

100

101,5

Ryglængde fra højt skulderpunkt

101

102

103

104

105,5

107

108,5

Materialer:

• Produktvægt: 0,9 kg

• Sammensætning: Skal 94% polyester, 6% elastan. Binding 100% polyester

• For inderside af jakke: Blød fleece

Plejevejledning:

• Vask: På medium cyklus ved 30ºC

• Tørretumbling: Ved middel varme (Max 65ºC) For at genaktivere den vandtætte belægning

• Strygejern: På den laveste indstilling

• Kemisk rensning: Nej

• Blegemiddel: Nej

• Skyllemiddel: Nej

• Andre plejeanvisninger: Vask med vrangen ud, brug sart sæbe