RAIN71 - Produkt- och storleksguide

Information om RAIN71 med storlekar, funktioner, material och tvätt- och skötselanvisningar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Stil: RAIN71

Produktkategori: Regnkläder

Regnkläder kategori: Lätt regn

Användningsfall: Bra för lätta regnskurar (gå 1-2 timmar i regn) och passande för lättare användningsfall och stadsliv. En bekväm och snabb jacka att ta på sig när man är ute och reser.

Obs: Vatten kommer att tränga igenom den här jackan om du är i medelregn i flera timmar eller om du går i kraftigt regn i 1-2 timmar.

Storlek

34

36

38

40

42

44

46

Bröstkorgens bredd

104

108

112

116

122

128

134

Bredd nedtill

140

144

148

152

158

164

170

Längd framifrån från hög skulderpunkt

92,5

93,5

94,5

95,5

97

98,5

100

Rygglängd från hög skulderpunkt

101

102

103

104

105,5

107

108,5

*Alla mått är i CM.

Passform i olika stilar:

• Passform: Lös

• Normal i storlek: Ja

• Stilform: A-linje

• Idealisk kroppstyp: Perfekt för alla kroppstyper eftersom den har en lös och bekväm passform.

Funktioner:

• Motstånd mot vattentryck: 5,000 MM

• Andningsförmåga: N/A

• Vindtät: Ja

• Sömmar: Svetsade sömmar.

• Ytbehandling: Ecorepel behandling som stöter bort vatten och smuts.

• Huva: Ja

• Huvtyp och passform: Avtagbar huva med läderrem och tryckknappar för att hålla den på plats

• Fickor: 2 - Sidosömsfickor med lock

• Manschetter: Ja - Justerbara muddar med tryckknappar

• Bälte för midjan: Nej

• 2-vägs dragkedja: Ja - Med dolda tryckknappar

• Övrigt: Om du tappar huvbandet skickar vi dig en ny utan kostnad. Slitsar i sidsömmar med tryckknappar för bättre rörelse

Produktens mått:

Nedan finns relevanta produktmått för varje storlek på denna produkt. Titta på illustrationen för att se var den specifika mätningen görs..

34

36

38

40

42

44

46

Längd framifrån från hög skulderpunkt

92,5

93,5

94,5

95,5

97

98,5

100

Rygglängd från hög skulderpunkt

101

102

103

104

105,5

107

108,5

Material:

• Produktens vikt: 0,566 kg

• Sammansättning: 100% polyester med PU-beläggning.

• Foder på insidan av jackan: Nej

Skötselråd:

• Tvätt: Tvättas i 40ºC grader. Ta bort huvans remme före tvätt. Ta genast ut ur tvättmaskinen och lämna inte jackan blöt.

• Torktumling: Nej

• Strykjärn: Nej

• Kemtvätt: Nej

• Blekmedel: Nej

• Sköljmedel: Nej

• Övriga skötselråd:Tvätta ut och in och använd en trasa för att avlägsna fukt efter tvätt. Häng på tork och tvätta med liknande färger