Smartphone
Algemene uitleg InformerOnline App
Mark van der Genugten avatar
Geschreven door Mark van der Genugten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Algemene uitleg InformerOnline App

Wanneer je met jouw eigen gegevens bent ingelogd in de App kom je in het start scherm terecht:

Dashboard

De gegevens die je op het dashboard op de online versie ziet staan, kun je hier vinden en raadplegen.

Relaties

Hier zul je al je ingevoerde relaties staan. Ook kan je vanuit de relatie een mail sturen naar de klant of een route starten.

Verkoop

Hier kun je al je ingevoerde verkoopfacturen terugvinden. Als je doorklikt op een factuur heb je de keuze om deze te bewerken, versturen, dupliceren, crediteren, naar relatie gaan en te verwijderen.

+ (plusje)

Hier kun je een foto maken van een bonnetje of factuur. Ook kun je een vanuit deze optie een factuur en nieuwe relatie aanmaken.

Inkoop

Hier kun je al je geüploade inkoop / uitgaven terug vinden.

Offertes

Hier zul je al je ingevoerde offertes zien staan. Je kunt een offerte nu ook wijzigen, versturen, dupliceren, accepteren, annuleren. Ook is het nu mogelijk om van een offerte een factuur te maken.

Extra instellingen

Wanneer je van rechts naar links swiped óf op de 3 horizontale strepen rechts bovenin het scherm klikt, zul je onderstaand menu in beeld krijgen:

In dit menu kun je de eerder genoemde knoppen terugvinden. Maar hier kun je ook de volgende functionaliteiten vinden:

• Projecten: voor het aanmaken van een project.

• Urenregistratie: voor het registreren van uren op een project.

• Producten: voor het toevoegen van producten.

• Switch administratie: bij meer dan 1 administratie kun je hier switchen.

• Beveiliging: voor het aanmaken van een pincode als extra beveiliging