Alle collectiesTools
Retourlabel creëren door middel van het Retourportaal

Hoe kunnen Innosend-gebruikers een retourlabel creëren door middel van het Retourportaal?

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Innosend kun je retourlabels op twee manieren aanmaken. De eerste is via de zending een retourlabel als pdf downloaden. Klik hier om te zien hoe. Bij de tweede optie maak je gebruik van ons retourportaal. Ons retourportaal is een must voor de ondernemer. Laat klanten eenvoudig hun orders retourneren door ze te verwijzen naar een link. Om deze te vinden, volg je de volgende stappen:

Stap 1: Klik in het Innosend Dashboard op je account rechts bovenin

Stap 2: Klik op Instellingen

Stap 3: Klik in het menu links onder het kopje Instellingen op Retour.

Stap 4: Klik onder het kopje Links op Retourportaal. Hier staat de link die je nodig hebt. Kopieer deze door op het kopieer-icoontje naast de link te klikken.

Deze link deel je met je klant en vervolgens vult de klant hier de gegevens in.

Jij kunt in het online platform zien welke producten retour komen, om welke order het gaat en wanneer deze order verwacht bezorgd te worden.