Meerdere webshops koppelen

Ik heb meerdere webshops, kan ik deze allemaal koppelen?

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, dat kan. Naast webshops kun je ook partner platformen koppelen. Ga hiervoor naar je Innosend account en volg de volgende stappen:

Stap 1: Klik in het Innosend Dashboard op je account rechts bovenin

Stap 2: Klik op Instellingen

Stap 3: Klik in het menu links onder het kopje Koppelingen op Shops.

Stap 4: Klik vervolgens de webshops aan die je wenst te koppelen. Om te zien hoe je deze precies koppelt, klik je op onderstaande button.