Magento koppelen

Hoe koppel ik Magento met Innosend? Hier leer je alles over hoe je dat kan doen. Uitgelegd in simpele stappen.

S
Geschreven door Support Innosend
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je koppelt je Magento-webshop heel eenvoudig met Innosend. Hiervoor hoef je maar twee stappen te volgen:

• Maak een integratie aan

• Koppel met Innosend

Integratie aanmaken

Log in als administrator en ga naar System ā†’ Integrations.

Klik op 'Add New Integration' om een nieuwe integratie aan te maken.

Bedenk een naam, bijvoorbeeld 'Innosend', en vul deze in. Vul vervolgens ook je administrator wachtwoord in.

Ga naar het 'API' tabblad en zet 'Resource access' op 'All'.

Sla de integratie op. Deze zou nu te zien moeten zijn in de lijst met integraties. Activeer het door op 'Activate' te klikken.

Klik op 'Allow'. De inloggegevens van je integratie zullen nu tevoorschijn komen.

Deze gegevens heb je later nodig. Als je ze kwijt bent, klik dan op het potloodje naast je integratie en scrol naar beneden. Je inloggegevens staan onder het kopje 'Integration Details'.

Klik nu op 'Done'.

Koppelen met Innosend

De integratie die je zojuist hebt aangemaakt, kan je gebruiken om Innosend met je webshop te koppelen. Ga in je Innosend dashboard naar Settings ā†’ Shops en klik onder het kopje 'Nieuwe shop koppelen' op Magento. Vul de URL van je webshop in en de inloggegevens van de integratie die je eerder hebt aangemaakt. Klik vervolgens op 'Koppelen'. Zodra de authenticatie succesvol is, zal Innosend automatisch je bestellingen ophalen.

Je hebt nu succesvol Magento met Innosend gekoppeld!