CCV koppelen

Hoe koppel ik CCV met Innosend? Hier leer je alles over hoe je dat kan doen. Uitgelegd in simpele stappen.

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Introductie

Je koppelt je CCV-webshop heel eenvoudig met Innosend. Hiervoor hoef je maar twee stappen te volgen:

• Maak een API-gebruiker aan

• Koppel met Innosend

API-gebruiker aanmaken

Log in als administrator en ga naar Mijn webshop ā†’ Instellingen ā†’ API-Gegevens.

Klik op 'Nieuwe API-key'.

Bedenk een API-naam, bijvoorbeeld 'Innosend', en vul deze in. De velden 'API-Key' en 'API-Secret' zullen al ingevuld zijn.

Deze gegevens heb je later nodig.

Ga nu naar het tabblad 'Rechten' en controleer of 'Volledige toegang' is aangevinkt .

Klik ten slotte op 'Toepassen'.

Koppelen met Innosend

De API-gebruiker die je zojuist hebt aangemaakt, kan je gebruiken om Innosend met je webshop te koppelen. Ga in je Innosend dashboard naar Settings ā†’ Shops en klik onder het kopje 'Nieuwe shop koppelen' op CCV. Vul de URL van je webshop in en de gegevens van de API-gebruiker die je eerder hebt aangemaakt. Klik vervolgens op 'Koppelen'. Zodra de authenticatie succesvol is, zal Innosend automatisch je bestellingen ophalen.

Je hebt nu succesvol CCV met Innosend gekoppeld!