PrestaShop koppelen

Hoe koppel ik PrestaShop met Innosend? Hier leer je alles over hoe je dat kan doen. Uitgelegd in simpele stappen.

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Introductie

Je koppelt je PrestaShop-webshop heel eenvoudig met Innosend. Hiervoor hoef je maar twee stappen te volgen:

• Maak een API-sleutel aan

• Koppel met Innosend

API-sleutel aanmaken

Ga naar Advanced Parameters ā†’ Webservice.

Schakel de webservice van PrestaShop in.

Klik nu op 'Add new Webservice key'. Klik vervolgens op 'Generate' om een API-sleutel te generen. Het is handig om ook een beschrijving toe te voegen, bijvoorbeeld 'Innosend'.

Ga nu naar het kopje 'Permissions' en vink in elke rij 'All' aan. Dit kan even duren.

Sla ten slotte deze API-sleutel op.

Koppelen met Innosend

De API-sleutel die je zojuist hebt aangemaakt, kan je gebruiken om Innosend met je webshop te koppelen. Ga in je Innosend dashboard naar Settings ā†’ Shops en klik onder het kopje 'Nieuwe shop koppelen' op PrestaShop. Vul de URL van je webshop in en de API-sleutel die je eerder hebt aangemaakt. Klik vervolgens op 'Koppelen'. Zodra de authenticatie succesvol is, zal Innosend automatisch je bestellingen ophalen.

Je hebt nu succesvol PrestaShop met Innosend gekoppeld!