Alle collectiesWebshops koppelen met Innosend
Hoe koppel ik GoedGepickt met Innosend?
L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je koppelt GoedGepickt aan je Innosend acccount middels een API Key en een API Secret. We leggen in dit artikel uit hoe je daaraan komt en wat je daar precies mee moet doen.

Stap 1: Klik in het Innosend Dashboard op je account rechts bovenin

Stap 2: Klik op Instellingen

Stap 3: Klik in het menu links onder het kopje Koppelingen op Shops

Stap 4: Klik op integratie

Stap 5: Klik op koppelen

Stap 6: Nu zie je deze pop-up. Kopieer deze gegevens, deze heb je straks nodig.

Stap 7: Log nu in bij je GoedGepickt account.

Stap 8: Ga naar Instellingen, vervolgens naar Verzendproviders en klik op Toevoegen.

Stap 9: Selecteer Innosend

Stap 10: Vul hier de API Key en API Secret in die je net hebt gekopieerd, vul bij naam Innosend in en klik op Verzendprovider koppelen.

Je hebt nu je GoedGepickt account succesvol aan je Innosend account gekoppeld!