Lyra koppelen

Hoe koppel ik GoedGepickt met Lyra?

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Klik in het Innosend Dashboard op je account rechts bovenin

Stap 2: Klik op Instellingen

Stap 3: Klik in het menu links onder het kopje Koppelingen op Shops

Stap 4: Klik op Lyra

Stap 5: Klik op Koppelen

Stap 6: Bewaar deze gegevens

Stap 7: Log in op Lyra

Stap 8: Ga in het menu links naar Integraties

Stap 9: Klik op de knop Nieuwe Vervoerder

Stap 10: Selecteer Innosend en vul de Naam en Referentie in

Stap 11: Vul de API Keys in die je net bij Innosend hebt gekregen

Stap 12: Stel de rest van de koppeling naar wens in en klik op Save

Je hebt nu Lyra succesvol aan je Innosend account gekoppeld! Let er wel op dat je in Lyra alleen de vervoerders ziet die je in je Innosend account gekoppeld hebt. Wil je graag een andere vervoerder erbij? Ga dan naar je Innosend account en koppel de vervoerder die je er graag bij wilt.