Alle collectiesAlgemeen
Logo-formaat aanpassen

Hoe pas ik mijn logo aan zodat ik die in mijn Innosend account kan uploaden?

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt heel gemakkelijk het formaat van je logo aanpassen. We leggen dit stap voor stap uit. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een Windows en een Macbook computer.

Windows

Stap 1: Open de foto in de verkenner

Stap 2: Klik in de bovenste balk op de drie puntjes

Stap 3: Klik op Formaat van afbeelding wijzigen

Stap 4: Pas de breedte aan naar 250 pixels (denk eraan dat je ook de hoogte proportioneel wijzigt). Mocht het geen perfecte vierkant zijn, zorg er dan voor dat zowel de breedte als de hoogte niet groter is dan 250. Klik daarna op OK. Hier kun je eventueel ook het bestandstype aanpassen naar PNG.

Stap 5: Klik op Opslaan

Stap 6: Wijzig de naam om dit logo als een nieuw bestand op te slaan en niet je logo te overschrijven en klik op Opslaan

Je hebt nu de afbeeldingsgrootte aangepast.

Macbook

Stap 1: Klik met je rechtermuisknop op het bestand en open je logo met de voorvertoning app

Stap 2: Klik op de knop Toon Markeringsknoppenbalk

Stap 3: Klik op de knop Pas grootte aan

Stap 4: Klik op Pixels en vul bij de breedte 250 in. Zorg er wel voor dat het vinkje bij Vergroot/verklein proportioneel aangevinkt staat. Mocht het geen perfecte vierkant zijn, zorg er dan voor dat zowel de breedte als de hoogte niet groter is dan 250. Klik daarna op OK.

Stap 5: Als het geen PNG bestand is, kun je de afbeelding exporteren. Ga daarvoor bovenin je scherm naar de Safari Hulpbalk en klik op Archief - Exporteer

Stap 6: Kies als Structuur voor PNG en klik vervolgens op Bewaar.

Je logo is nu aangepast om het in je Innosend account te kunnen uploaden.