Vägen till att bli anlitad på ett uppdrag ser ut som nedan:

1. Du får en pushnotis när ett jobb publiceras som matchar dina tillagda kategorier, din tillgänglighet och din stad
  2. Du läser annonsen och stämmer av att du vill och kan jobba
  3. Du klickar på Sök detta jobb
  4. Uppdragsgivaren får in ansökningar och kikar på dessa
  5. Du får ett erbjudande och en ny pushnotis om detta
  6. Du går till annonsen under Dina ansökningar och Tackar ja och signerar
  7. Du läser igenom det anställningsavtalet och signerar detta med Mobilt Bank-ID
  8. Du är nu anlitad på uppdraget!

Så - hur mycket kommer jag som instajobbare få jobba?
Först och främst så är det viktigt att förstå att appen, för våra kunder, är 100% behovsanpassad. Detta innebär att i perioder då behovet av extrapersonal hos våra kunder minskar, så minskar även antalet jobb som publiceras i appen. Vi kan aldrig förutse hur många eller vilka typer av uppdrag som kommer bli tillgängliga för dig som instajobbare att söka, eftersom det är kunderna själva som skriver och publicerar sina egna annonser!
Sedan beror det såklart dels på hur många jobb du söker (ju fler jobb du söker desto fler kunder har möjlighet att skicka erbjudande till dig) och dels hur du presenterar dig själv på din profil och i chatten!

Vi har samlat några tips som vi tror kan hjälpa sannolikheten att bli erbjuden jobb i appen! Klicka här för att läsa om hur du kan öka dina chanser att bli anlitad på ett instajobb!