Uppdragsgivaren bestämmer själv vilken eller vilka instajobbare de vill skicka ett erbjudande till och det beslutet baseras oftast på flera olika faktorer. Vår erfarenhet är att snabbhet, en stark profil och en tillmötesgående kommunikation i chatten är avgörande för uppdragsgivarna.

TIPS!
Det finns tre saker som kan vara bra att ha i åtanke - framförallt i början av sin instajobbar-karriär:

• När det dyker upp uppdrag som publiceras med kort varsel inför starttiden så är oftast snabbhet den största faktorn till att få jobbet! Var på hugget, framförallt under tidiga morgnar, och var snabb på ansöknings-knappen så snart du fått push notisen!
  • Chattfunktionen öppnas så snart du sökt ett uppdrag vilket skapar ett utmärkt tillfälle att sälja in sig själv lite extra och förklara för kunden varför de ska kika närmre på din profil. På din profil finns knappen för att skicka jobberbjudande till dig väldigt nära till hands, så använd chatten för att driva kunden dit!
  • Under varje uppdrag du är ute på så har du chansen att göra ett fantastiskt jobb samt vara kommunikativ och relationsskapande gentemot kunden. Detta kan leda till att du kan få en fantastiskt omdöme, vilket hjälper dig få fler jobberbjudanden i framtiden, och eventuellt förtur nästa gång samma kund publicerar ett uppdrag!