En instajobbare är en student som har utrymme för att jobba cirka 10 h per vecka, som vill ha möjligheten att själv kunna välja sina arbetspass!
Som person älskar instajobbaren att få komma ut på nya arbetsplatser och därmed testa nya arbetsuppgifter, bygger ett nätverk och skapa relationer i arbetslivet. Instajobbaren är en snabbtänkt problemlösare med känsla för service!

Som instajobbare är du alltid anställd hos oss på Instajobs vilket gör att du alltid kan känna dig 100% trygg när du blir anlitad på ett uppdrag via vår app. Efter varje avslutat uppdrag kan du dessutom få ett omdöme direkt från kund som du vid examen kan använda som referenser i din fortsätta karriär.

Observera: För att kunna bli instajobbare behöver du uppfylla ett par grundkrav