Introduktion til Partnermodulet
Opdateret over en uge siden

Er du Partner eller ønsker du at blive det hos Intempus, får du mulighed for at have ét login hvorfra du har overblik og adgang til alle de kunder som du udbreder Intempus til.

Du kan læse mere på vores hjemmeside, eller på denne artikel om hvordan du bliver det.

---

Her er en guide til hvordan du bruger Partnermodulet:

1. Gå ind på https://intempus.dk/partner/ og login med det brugernavn og kodeord du er blevet tildelt af Intempus. Er du endnu ikke oprettet? Så kan du som bogholder eller revisor skrive dig op her.

2. Du møder nu dit overblik. Her ser du dine kunder og antallet af brugere.

3. For at oprette en ny kunde, trykker du på "+" nederst i højre hjørne, og udfylder derefter denne formular. Det login du laver her, er dét login din kunde skal bruge for at logge ind på deres eget administrations panel: www.intempus.dk/admin

4. Skal du foretage en opsætning eller ændring på en af dine eksisterende kunder, trykker du på de tre (3) cirkler yderst til højre for kunden. Her vælger du om du vil logge ind på deres administration, eller du vil administrere - det vil sige opsætte.

5. Hvis du trykker "Log in as" vil du blive sendt direkte på deres web login, hvor timer kan godkendes, redigeres og sendes til løn / fakturering. Hvis du trykker "administrere," vil du få dette skærmbillede:

Her kan du foretage opsætninger og slå funktioner til / fra. Vi fraråder at foretage opsætninger du ikke er oplært i, da det har betydning for kundens profil. Ønsker du oplæring så kontakt os på nb@intempus.dk. Du kan i funktionsindstillinger slå forskellige funktion til og fra, og det kan du læse meget mere om her.

Har du spørgsmål, så skriv til os eller ring på tlf.: 26 390 400.