Denne guide tager dig fra oprettelse af en ny konto, til opsætning og igangsætning.
Her kan du se, hvordan du opretter en ny Intempus-konto.

NB: skal Intempus bruges sammen med et regnskabsprogram, skal du gå til disse guides:

1. e-conomic: Se her
  2. Billy: Se her
  3. Uniconta, C5, NAV eller andet - Kontakt os efter du har oprettet din Intempus

ellers fortsæt herunder

Opret en Intempus-konto

1 - Opret din konto
Klik ind på vores hjemmeside www.intempus.dk, og vælg “Prøv Intempus gratis” eller tryk på knappen her.

2 - Udfyld formular
Udfyld formularen  - uden at sætte flueben i feltet "Integration til e-conomic" og klik “Prøv Intempus”

3 - Intempus-forsiden
Du kommer nu ind i din nye Intempus-konto og der er samtidig sendt en velkomstmail til dig med dit valgte brugernavn og link til Intempus Administration.

Intempus Administration er det webbaserede administrationssystem, hvor du som administrator kan få overblik over alle dine medarbejderes indberetninger. Det er herfra, du kan oprette nye sager, kunder og medarbejdere og meget mere.

De store ikoner på forsiden svarer til menupunkterne i toppen af siden.

Det røde felt i øverste højre hjørne ("30 dage tilbage") viser, hvor lang tid, der er tilbage af den gratis prøveperiode.

Ved klik på teksten "Intempus" i øverste venstre hjørne, kommer du tilbage til forsiden.

Du skal fremover logge ind i Intempus Administrationen via hjemmesiden: www.intempus.dk/admin - denne adresse kan du med fordel tilføje til dine bogmærker.

Næste skridt er nu, at du skal oprette eller gøre følgende:

Har du brug for hjælp? Klik på det runde ikon nederst i højre hjørne, og skriv en besked til os i chatten.