Du kan løbende følge med i, hvor længe der er til at din prøveperiode udløber ved at kigge øverst i det højre hjørne på administrationsskærmen.

Når den 30-dages demo-periode er udløbet, skal du ved næste login i administrationen vælge et abonnement og derefter godkende Intempus´ forretningsbetingelser.

Du bliver derefter bedt om at vælge dit abonnement, udfylde kort oplysninger og faktureringsdetaljer.

Hvis du vil, kan du se vores forretningsbetingelser ved at trykke på knappen her:

Har du spørgsmål til noget af dette, kan du kontakte os alle hverdage mellem 08-16 på tlf. 26 390 400.