For at en medarbejder kan indberette arbejde, skal hun/han være forbundet til en arbejdsmodel. Arbejdsmodellerne i Intempus er derfor det der skaber fundament for appen som dine medarbejdere skal bruge, hvad de kan indberette og hvem der kan.

Man kan have så mange arbejdsmodeller man ønsker, på en Intempus konto. En medarbejder kan kun være forbundet til én arbejdsmodel.

Intempus' arbejdsmodeller har tre (3) niveauer:

Arbejdsmodel (Denne forbinder man medarbejderen til)
Arbejdskategori
(Denne opdeler forskellige arbejdstyper f.eks. kundearbejde og fravær)
Arbejdstype
(Denne indberetter man arbejde på)

På billedet ses der tre (3) forskellige arbejdsmodeller, i én, eksistrende, Intempus konto.
Overskriften (Anlægsgartnere, Kloakmedarbejdere, Maler) er navnet på arbejdsmodellen.
De blå kasser = arbejdskategorier
De grønne kasser = arbejdstyper

Opret nye arbejdsmodeller:

1. For at oprette en ny arbejdsmodel skal du trykke på knappen:

Den findes til højre for de/den eksisterende arbejdemodel.

2. Derefter udfyldes felterne i det åbne vindue:

Derefter er arbejdsmodellen oprettet. Der skal nu oprettes eller kopieres arbejdskategorier og arbejdstyper over i denne model også, for at medarbejderne kan indberette.

Se her hvordan du opretter: