Integrationer til..
e-conomic
Hvad er en synkroniseringsfejl?
Opdateret over en uge siden

Har du fået en mail fra os, hvor der står, at der er foretaget en ændring i din e-conomic eller Intempus aftale, der gør du får en synkroniseringsfejl, eller ser du dette når du logger ind på din Intempus konto? - Så har du en synkroniseringsfejl.

Når du har en synkroniseringsfejl, gør det, at Intempus og e-conomic overfører data (kunder, sager, indberetninger osv.) meget langsomt.

Hvorfor har jeg fået en synkroniseringsfejl?
Alle synkroniseringsfejl er "menneskeskabte", det vil sige, at der aktivt er foretaget en ændring i Intempus eller e-conomic, der gør, at systemerne ikke kan arbejde sammen. Der kan være mange forskellige årsager til fejlen, bl.a.:

• Sletning / retning af en medarbejder

• Sletning / retning af en sag / projekt

• Sletning / retning af en kunde med data på

• Indberetninger i et lukket regnskabsår (f.eks. en indberetning tilbage i tiden)

• Indberetninger på lukket / spærret sager

Hvad gør jeg?
Skriv til os i chatten, her i højre side hvor du opgiver virksomhedens navn, og at I har en synkroniseringsfejl. Vi kigger på dem alle hurtigst muligt, men vær forberedt på det kan tage tid at løse disse fejl.

Hvordan løser I den?
Det gør vi typisk ved at genskabe de ændringer, du har foretaget, eller data der er slettet.