Har du en medarbejder der er opsagt, holder barsel eller af andre grunde ikke skal bruge Intempus mere? Medarbejdere, der har indrapporteret timer, kan ikke slettes i hverken Intempus eller e-conomic. De skal i stedet spærres.

MEN

Her beskrives, hvordan du spærrer en medarbejder:

1. Først skal du i Intempus klikke dig ind i menuen "Medarbejdere" og derefter på den aktuelle medarbejder.

2. Klik nu på "Medarbejderprofil" og derefter på "Spær medarbejder".
Nu åbnes et nyt vindue.

3. Sæt flueben i alle tre felter (eller så mange, som du får lov til) og klik "Spær".

4. Du skal derfor slå medarbejderen fra, i oversigten over betalende brugere. Det gør du ved at trykke på Indstillinger i højre side af den sorte menu, øverst på siden.

5. Tryk derefter på fanen Betalende brugere øverst til højre, under Indstillinger.

6. Fjern fluebenet i den/de medarbejdere der ikke længere skal betales for.

7. Tryk Opdater Abonnement nederst på siden (den grønne knap).

Har du spørgsmål, så skriv til os i chatten så hjælper vi dig gerne.