Integrationer til..
Dataløn
Overfør indberetninger til Dataløn (admin)
Opdateret over en uge siden

Når medarbejderene har indberettet deres arbejde, skal det godkendes og derefter importeres i Dataløn.

I denne artikel beskrives, hvordan man overfører Intempus-indberetninger til lønkørsel i DataLøn. Skal du have opsat integrationen mellem din Intempus og Dataløn, så kontakt os i chatten, så oplyser vi dig omkring opsætning og priser.

Vær opmærksom på at dette foretages via vores "gamle" administration: intempus.dk/admin

1. Godkend først alle de indberetninger i Intempus, der skal med i lønopgørelsen.

Alle godkendte indberetninger, der er sat op til Dataløn, bliver synkroniseret over Dataløn automatisk.

1b. Du kan altid se om indberetninger er blevet synkroniseret i Intempus, ved at gå ind under Rapporter og derefter trykke på de 3 horisontale søjler, øverst til højre.

1c. Rul derefter ned i bunden, og slå "Synk til Dataløn" til.

1d. Derefter kommer der en ny kolonne, hvor der står om indberetningen er overført. Står der "- - -" betyder det at den arbejder på at overføre dem. Hav derfor tålmodighed.

2. Log derefter ind på din DataLøn-konto og klik på ikonet "Lønindberetning".

3. Klik derefter på knappen "Normal løn" i højre side

4. På næste side, skal du klikke på knappen "Importer" over til højre. Der åbnes derefter en vindue.

5. I det nye vindue skal du vælge "Registeringer fra andet system" og klikke på "Fortsæt". Der åbnes derefter et nyt vindue.

6. I det nye vindue skal du i datofelterne vælge det datointerval, hvorfra der skal medtages indberetninger. Klik derefter på "Fortsæt" og der åbnes nyt vindue.

7. I dette vindue får man vist, hvor mange løndele og evt. kommentarer, der vil blive importeret. Ved klik på knappen "Se rapport" kan man få vist flere detaljer.
Hvis indberetningerne, og antallet, ser korrekte ud, skal man blot klikke på den grønne knap "Gennemfør import".

8. "Importer"- vinduet lukkes og du skal derefter klikke på knappen "Fortsæt" nederst til højre. Der åbnes et nyt vindue.

9. Sæt nu flueben ved de medarbejdere, for hvem der skal laves løn. Klik derefter på "Fortsæt".

10. Du skal til sidst på den nye side bladre gennem hver medarbejderes importerede løndele. Afslut med klik på "Gem".