Hvis du har mistet dit kodeord eller brugernavn, skal du kontakte den person, der er administrator for din Intempus. Administratoren kan i Intempus administrationen se dit brugernavn, men ikke ændre det. Du kan selv ændrer brugernavnet i appen under Min profil, når du er logget ind.

Dit kodeord kan ikke ses af hverken administrator eller Intempus. Din administrator skal derfor tildele et nyt kodeord til dig.

Skift oplysninger på app'en:
Er du ikke administrator? Du kan alternativt redigere dit eget brugernavn og kodeord i appen, hvis du er logget ind. Se her hvordan (gå til punkt 30).

Skift kodeord i administrationen:
Hvis du skal nulstille eller ændre kodeord for en medarbejder, skal du gøre følgende:

1. Log ind i administrationen

2. Klik på menupunktet "Medarbejdere" øverst i den sorte menu, og tryk derefter på den aktuelle medarbejder

2. Klik nu på fanen: "Medarbejderprofil" oppe i højre side

3. Klik derefter "Rediger" i venstre side

4. I det nye vindue skal du i feltet "Valg af kodeord" trykke og vælge "Indtast nyt kodeord"

5. Indtast nu det ønskede kodeord i de to nedenstående felter og klik på Gem

6. Fortæl medarbejderen, hvad det nye kodeord er. Medarbejderen kan selv ændre det, når vedkommende er logget ind på appen

NB: Brugernavne kan ændres i medarbejderens app, når vedkommende er logget ind. Se beskrivelse og link øverst på denne side.