En administrator-bruger kan logge ind og se alle indberetninger, kunder og sager - og kan godkende timer.

Der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for, at du selv kan oprette administratorbrugere. I stedet kan du oprette en almindelig medarbejder og kontakte os i chatten. Hvis du fortæller os, hvilke brugernavne der skal være administratorer, laver vi ændringen for dig.

Henvendelsen behandles sædvanligvis inden for en enkelt arbejdsdag.

Du kan logge ind i administrationen her.