Er indberetningen godkendt og din konto integreret til e-conomic? - Hvis JA: Læs her

Er indberetningen godkendt og din konto integreret til lønsystemet? - Hvis JA:

1. Så skal du lave en ny indberetning, på samme kunde, samme sag, samme arbejde og med det samme antal timer, bare i minus (f.eks. -7 timer). Derefter går det i 0. Den korrekte indbretning skal så laves igen.

2. Gå ind i fanen, Rapporter

3. Tryk på Tilføj Indberetning

4. Udfyld indberetningen, præcis som den forkerte - MEN skriv MINUS ( - ) foran antal.

5. Tryk GEM, og lav derefter den korrekte indberetning: Se her.

Er indberetningen IKKE godkendt, eller har du IKKE nogen integrationer? så læs her

1. Log ind i Intempus administrationen (her), og tryk på fanen Godkendelse (eller Rapporter, hvis den er godkendt) øverst i den sorte menu.

2. Find herefter frem til den indberetning, der skal rettes eller slettes. Tryk på indberetningen.

3. Indberetningen åbner nu op i et vindue, hvor du kan se alle informationer. Du kan nu rette sagen, tidspunktet, antallet, eller hvad du ønsker. Skriv eventuelt en bemærkning om, hvilken ændring der er fortaget, da systemet ikke gemmer, hvad der er ændret.

4. Tryk herefter på Gem nederst i vinduet. Derefter rettes indberetningen i systemet, og medarbejderen får en besked på sin app, der fortæller, at der er foretaget en rettelse.

Hvis du ønsker at slette indberetningen, trykker du på den røde knap SLET nederst i venstre side af pop up-vinduet.