Kan du ikke finde en bestemt sag, kunde, medarbejder eller indberetning?

Det kan der være flere grunde til:

1. Du har skrevet noget i ét af søgefelterne
  2. Du ser kun data i en begrænset tidsperiode
  3. Data ligger på de næste sider (du ser kun side 1 af xx)

Svar til nummer 1:
Fremgangsmåde for at få nulstillet alle søgefelter er den samme i alle vores oversigter. Her er der taget udgangspunkt i Godkendelse

Det kan forekomme, at der under Godkendelse står (60); altså at du har 60 indberetninger, der afventer godkendelse. Det kan også forekomme, at du ikke kan se nogen indberetninger under Rapporter. Som oftest er der en god grund til dette, og den er ikke, at dine indberetninger er forsvundet. I stedet er der muligvis blevet søgt eller filtreret i nogle af kolonnerne, således du ikke kan se indberetningerne.

Eksempel: Her er der ved en fejl søgt på sag nr. 10, men da der ikke er noget arbejde, viser den ikke nogen indberetninger, selvom man kan se, at der står Godkendelse 89 og dermed bør være 89 indberetninger.

Hvordan nulstiller man så alle søgninger og får alt data frem?

1. Tryk på tandhjulet øverst i højre side (hvis du ikke kan se dette, så sørg for, at du har fuld skærm ved at trykke på de to pile nederst i højre hjørne på skærmen - disse skal pege mod hinanden eller scroll ud i højre side af skærmen).

2. Tryk på Nulstil tabelindstilling til standard, og alle indberetninger vil nu blive vist.

Svar til nummer 2:
Det kan også ske, at nogle indberetninger ligger langt tilbage i tiden. Sørg i det tilfælde for, at du henter alt data.

Svar til nummer 3:
Har du kigget på de andre sider? Det kan være at der ligger en masse data på andre sider. Du kan derfor trykke på pilene for at se de andre sider.

Ønsker du alt på én side? Slet "20" i søgefeltet, så får du det hele vist på én side.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os i chatten.