Du kan i vores nye planlægnings og kalender modul, ligge planlagte indberetninger ud til medarbejderne omend det er arbejdstimer på bestemte sager, ferie eller planlagte kundebesøg. Denne funktion skal slås til af Intempus, før I kan anvende den.

Er den ikke slået til? Så kontakt os I chatten, nede i højre hjørne af skærmen.

Gør følgende når funktionen er slået til:

1. Log ind i Intempus.dk/web
  2. Tryk på menuen (de 3 streger) øverst i venstre side af skærmen
  3. Gå ind i “Planlægning” som er menupunkt nr. 7
  4. Du ser nu virksomhedens kalender i Intempus. Hvis I allerede har planlagte indberetninger, vil disse komme frem her, ellers vil du få et tomt skærmbillede.
  5. Tryk på plusset “+” nederst i højre hjørne, for at planlægge indberetninger for medarbejderen.
  6. Udfyld feltet således:
  1. Find én eller flere medarbejdere der skal planlægges for (hvis der skal planlægges for flere ad gangen, kan du vælge flere medarbejdere ved at søge på dem)
  2. Definér hvad der skal planlægges. Vælg først kategori (f.eks. fravær) og derefter projekt og arbejdstype.
  3. Hvornår skal det afholdes? Sæt dato periode på, og udfyld derefter antal alt efter hvor mange timer pr dag, denne indberetning skal dække over.
  4. Angiv hvor ofte denne indberetning skal gentages - hvis den skal det.
  5. Tryk Gem
  6. Indberetningerne ligger nu i kalenderen, og medarbejderen kan “godkende” den planlagte indberetning på appen, når arbejdet er udført. Du skal stadig godkende indberetningen i administrationen.