Jeg har glemt mit kodeord
Opdateret over en uge siden

Skulle du komme ud for at have glemt dit kodeord, kan du få det tilsendt til din mail.
Dette kræver dog at du har noteret din mail på din Intempus bruger.

Hvordan gør jeg?

1. Skriv din mail og tryk på den grønne knap: Send gendannelsesmail

2. Du vil nu modtage en mail, med en liste over de konti din mail er forbundet til

3. Tryk på "recover" linket, for at lave en ny adgangskode

4. Log derefter ind her.

Har du ikke din mail koblet til din bruger, så tag fat i din administrator eller skriv til os i chatten, så hjælper vi dig med at finde en løsning.