Indstillinger
Sådan opsætter du helligdagsregler

Generer automatisk SH-dage og opsæt regler for helligdage

Opdateret over en uge siden

Håndtér nemt helligdage for alle medarbejdere med denne funktion, hvor du kan opsætte specielle dagsnormer på helligdage samt lave regler for om der skal generes SH-dage for medarbejdere.

Sådan kan I sikre, at jeres medarbejderes arbejdstid automatisk registreres korrekt og i fuld overenstemmelse med jeres overenskomst.

Se videoguiden, hvor Anders viser, hvordan I let kan opsætte helligdagsregler for medarbejderne i din virksomhed.

OBS: Det er dog kun muligt at benytte funktionen, hvis I i virksomheden i forvejen bruger arbejdstidsaftaler, og medarbejderne har dags- eller ugenormer.

Hvis I gerne vil have oprettet arbejdstidsaftaler og dagsnorm for jeres virksomhed, så I bl.a. kan benytte helligdagsreglerne, så kontakt os for at høre mere.