Medarbejdere
Hvordan genaktiverer jeg en medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Har du haft en tidligere medarbejder, og medarbejderen skal aktiveres igen, så er der tre trin, du skal igennem.

1.Trin

• Gå til menupunktet Medarbejdere

• I søgefeltet oppe i højre hjørne skal du fjerne filteret “Has active contract” og efterfølgende trykker du Enter

• Derefter kan du søge på medarbejderen oppe i søgefeltet ved at skrive vedkommendes navn eller nummer

• Nu skal du dobbeltklikke på medarbejderen

• Efterfølgende skal du så gå under den fane, der hedder Kontrakter

• For at genåbne medarbejderen kan du enten fjerne slutdatoen på medarbejderens kontrakt ELLER lave en ny kontrakt til medarbejderen ved at trykke på plusset nede i højre hjørne

Vi anbefaler, at du laver en ny kontrakt på medarbejderen. Dette betyder, at medarbejderen ikke vil kunne indberette for den periode, vedkommende ikke har været ansat i virksomheden.

2.Trin

• Gå tilbage til Medarbejdere

• Højreklik på medarbejderen, du lige har genåbnet

• I den lille menu, der kommer frem vælger du “Skift kodeord”

• Her skal du skrive en ny adgangskode til medarbejderen

• Derefter trykker du Gem på den grønne knap

3.Trin

• Markér medarbejderen ude i venstre side, hvor der er et ikon af en mand

• I bjælken der kommer nede i bunden af siden, skal du klikke på de tre prikker

• I den menu, der kommer frem, vælger du så “Tilføj som betalende bruger”

Medarbejderen skal tilføjes som betalende bruger, så medarbejderen igen kan benytte systemet.