Saldi
Hvordan opstiller jeg en indberetningsgenerator?
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at opstille en såkaldt indberetningsgenerator, der automatisk tildeler medarbejderne indberetninger ugentligt, hver anden uge, månedligt, hver tredje måned eller årligt. På den måde kan man fx opstille systemet til automatisk at give medarbejderne 2,08 feriedage månedligt.

Vi har her taget udgangspunkt i et eksempel, hvor der tilskrives 2,08 feriedage månedligt.

• Gå til menupunktet App Builder

• Find den aktivitet du vil lave generatoren på. Du kan fx søge på aktivitetsnavnet oppe i søgefeltet i højre hjørne

• Dobbeltklik på aktiviteten

• Under Indberetningsgenerator skal du klikke på Tilføj indberetningsgenerator

• Her skal du udfylde felterne

• Antal = Her skal du udfylde, hvor meget medarbejderne skal have tilskrevet. Det kan fx være 2,08 dage

• Generet = Her skal du skrive, hvor ofte medarbejderne skal have aktiviteten tilskrevet. Her kan du fx vælge Sidste dag i måneden, så medarbejderen får tildelt 2,08 dage den sidste dag i måneden.

• Fra dato = I dette felt skal du udfylde, hvornår generatoren skal begynde

• Gælder for = Her skal du vælge, hvem generatoren skal gælde for. Det kan fx være én medarbejder eller for en hel arbejdsmodel.

• Når du har udfyldt felterne trykker du Gem på den grønne knap

Obs: Vær opmærksom på, at hvis du tilføjer enkelte medarbejdere under generatoren, skal du huske at tilføje nye medarbejdere til generatoren, hvis de også skal have tildelt aktiviteten automatisk af systemet.