Hoe gaat u van start?

1. Surf naar www.justified.be
  2. Klik rechtsboven op 'Bereken uw prijs'
  3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. Kies uw prijsformule en klik op 'Start'

Volg verder de gemakkelijke flow om uw account aan te maken en uw dossier verder te finaliseren. Upload de nodige documenten, waaronder een kopij van de onbetaalde factuur, de ingebrekestelling, uw factuurvoorwaarden, het eventuele protest van uw klant, edm.

Dit neemt maximaal 2 minuten tijd in beslag.

Vanaf dan hebt u toegang tot uw dossier op het Justified-platform waar u wordt geïnformeerd over de genomen en de te nemen acties met bijhorende tijdsinschatting. Via de chatfunctie op uw dossier kan u bovendien communiceren met Justified dat uw dossier van A tot Z opvolgt.

---
Justified helpt u uw onbetaalde facturen snel betaald te krijgen, zonder zorgen. Dankzij het Justified algoritme vordert u uw onbetaalde factuur in via de meest geschikte partij. Dat kan o.a. een advocaat, incassobureau of gerechtsdeurwaarder zijn.

Meer info op https://justified.be.

Heeft u het antwoord gevonden?