Så ändras öppettiderna

Tryck på eller klicka på öppettider. Där bör du ha möjlighet att redigera öppettiderna och stängningstiderna för din butik i Karma appen.

Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har möjlighet att ställa in öppettider för din verksamhet på Karma under hela veckan och ändra dem vid behov.

För att göra detta, gå till Inställningar > Öppettider.

På sidan för alla dagar, aktivera "Öppet" (8:00 till 18:00). Lämna dessa inställningar oförändrade om du planerar att vara öppen varje dag eller kan du slå på "Stängt". Du kan också justera försäljnings- och upphämtningstiderna efter ditt företags behov. Kom ihåg att klicka på "Spara" när du är klar med dina inställningar.

Försäljning: Här kan du ange de tidpunkter då kunder kan rädda mat från er (dvs. när ni syns för försäljning i Kund-appen Karma Rädda Mat).

Upphämtning: Ange tiderna då kunder kan hämta ut sina beställningar hos er.

Innan du startar dagens utförsäljning har du möjlighet att justera öppettiderna genom att klicka på "Redigera".

Observera! Det går inte att ändra tiderna för en dag med pågående försäljning.

För att undvika att ändra schemat samma dag, vänligen gör ändringarna under "Avvikande öppettider." Gå till Inställningar > Avvikande öppettider för att göra detta.

Klicka på "Skapa avvikande öppettid" för att sätta oregelbundna öppettider eller för att stänga under en kommande helgdag.

Skapa avvikande öppettider.

Vänligen välj de dagar då din verksamhet kommer vara stängd. Klicka sedan på "Spara".

Om du planerar att hålla öppet med olika öppettider, kan du välja specifika dagar och justera både försäljnings- och upphämtningstiderna enligt ditt behov. Klicka sedan på "Spara".

Observera! Det är inte möjligt att ha två olika avvikande öppettider för samma dag.

För att underlätta, vänligen lägg till alla avvikande öppettider för 2024 på en och samma gång!