FAQ - Karma Save - för företag
Så betalar du i Karma-appen med en Android-telefon
Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg för steg: Så betalar du i Karma-appen med en Android-telefon

• Välj dina varor och lägg dem i din varukorg.

.

• När du är redo att slutföra din beställning, gå till varukorgen. Här kan du dubbelkolla dina valda varor och justera antal om det behövs.

• Tryck på "Köp" eller motsvarande alternativ för att fortsätta till betalningen. Se till att din beställning är korrekt innan du går vidare.

Granska din beställning upphämtning information. Om allt ser korrekt ut, godkänn betalningen. Tryck på "OK"

Nu är du redo att göra ditt köp i Karma-appen och njuta av att rädda läckra varor samtidigt som du bidrar till att minska matsvinnet! 🌍💙