FAQ - Karma Save - för användare
Inlösen av Benify Koder i Karma-appen

Här kan du läsa hu kan du lägga till Benify Koder i Karma-appen.

Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att använda Benify-koder i Karma-appen är superenkelt och ger dig möjlighet att njuta av ännu fler förmåner. Här är allt du behöver veta.

Denna kod kan lösas in i Karma-appen (du behöver ha en användare registrerad i Karma-appen-Designad för iPhone, Karma-appen-Designad for Android).

1. Logga in i Karma-appen:

• Se till att du är inloggad på ditt Karma-konto i appen.

2. Gå till din Profil.

3. Navigera till "Krediter":

• Tryck där för att komma till inlösenplatsen.

4. Tryck på "Lägg till fler krediter":

• Ange din Benify-kod i det markerade fältet. Dubbelkolla att du skriver in koden korrekt och utan mellanslag.

5. Tryck på "Skicka":

• Din kod kommer nu att aktiveras, och du är redo att använda dina förmåner!

Gäller koden en viss tidsperiod?

Ja, din Benify-kod kan lösas in i Karma-appen fram till två månader efter skapandet av koden. Efter att ha lösts in kan koden användas mot köp under 60 dagar.

Vad händer om jag stöter på problem?

Ingen panik! Om du stöter på några problem när du försöker lösa in din kod, tveka inte att kontakta vår support. Vi finns här för att hjälpa till och se till att du får ut det mesta av dina förmåner.

OBS! För att använda dina krediter i appen behöver du först lägga till en betalningsmetod. När du går till betalningen kommer du att se att det dras 0 kr från ditt kort och istället dras krediter från ditt saldo.