Så skapar ni en menygrupp
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra det enklare för era gäster att gå igenom er digitala meny så rekommenderar vi att ni skapar menygrupper. Dessa gör det också enklare för er att sortera och gå igenom er digitala meny i ert back office-system.

För att skapa en menygrupp går du till fliken Sälj och klickar på plus-ikonen uppe i högra hörnet.

Välj därför alternativet Skapa ny menygrupp och ge menygruppen ett namn som gör det tydligt för gästen vad det är. Försök dela upp grupperna i att innehålla så få varor som möjligt, t.ex. genom att dela upp "Flasköl" och "Fatöl" istället för bara "Öl". Eller "Förrätter", "Huvudrätter" och "Efterrätter" istället för bara "Mat".

Klicka därefter på Skapa. Klart!