Karma Serve - för företag
Hantera er försäljning
Så stoppar du försäljningen av en menygrupp
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan man behöva pausa försäljningen av en hel menygrupp, t.ex. om man har lunchpriser som ligger under en och samma menygrupp.

För att pausa en försäljningen av en menygrupp klickar du på de tre prickarna ute till höger vid menygruppen, och väljer därefter Sluta sälja alla varor.

Varorna i menygruppen slutar nu synas för gästen i er digitala meny. Vill ni starta försäljningen av den igen klickar ni på samma knapp, som nu heter Starta sälja alla varor.