Så pausar du en pågående försäljning
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan av olika själ behöva pausa din pågående försäljning. För att göra detta går du in på fliken Sälj och klickar på den gröna knappen där det står "Säljer".

En dialogruta dyker upp som frågar om du vill pausa din försäljning. Klicka på "Ja" för att göra det.

Nu är din försäljning pausad, vilket visas genom att knappen som det tidigare stod "Säljer" i nu står "Pausad" i.

Kom bara ihåg att klicka på "Pausad" för att starta din försäljning när du är redo för det igen!