Så hanterar ni beställningar - Counter Pickup
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Använder ni Karma Serve för counter pickup så hanterar ni beställningar på följande sätt.

Se inkomna beställningar

När en gäst lägger en beställning så kommer den in under Pågående. Här kan ni välja att se detaljer om beställningen, så som kommentarer till beställningen.

Flytta beställningar

Hur ni väljer att arbeta med beställningarna är upp till er utifrån hur er verksamhet ser ut. Vi föreslår att följande steg tillämpas:

Pågående - bonga in beställningen i kassan (om ni inte använder någon av våra kassa-integrationer, då sker detta automatiskt)

Upphämtning - maten klar och serveras

Bekräfta upphämtning - SMS går ut till gäst om att hämta ut sin mat

För att flytta beställningen så kan man antingen dra:

eller klicka:

När gästen lagt sin beställning så ser denne en vy som visar nuvarande status:

Så fort ni klickat Bekräfta upphämtning så går ett SMS ut: