Karma Serve - för företag
Hantera lagda och tidigare beställningar
Så ser du er orderhistorik och hittar tidigare beställningar
Så ser du er orderhistorik och hittar tidigare beställningar
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att hitta era tidigare beställningar så går du in på fliken Ordrar i Karma for Business.

Klicka därefter på menyn uppe till vänster där det står Ordrar, och välj därefter Ordrar under Historik.

På orderhistorikssidan så listas alla tidigare beställningar i datumordning. Varje order visar senaste orderstatus, och du kan klicka på respektive order för att se mer information om den.

Beställningsstatus

Varje order går igenom följande steg under beställningen:

Accepterad - beställningen är lagd av gästen

Redo för upphämtning - beställningen är redo att serveras till gästen

Levererad - beställningen har serverats till gästen

Betalstatus

Innan en order är betald är beställningen markerad med Ej betald i kolumnen Betalning. Så fort den är betald så markeras den Betald.