Så uppdaterar ni er välkomstvy
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det första era gäster välkomnas av när de skannat er QR-kod är er välkomstvy som ger en introduktion till den mat och dryck ni erbjuder. För att lära dig mer om hur du skapar menygrupper, klicka här.

Här nedan följer instruktioner för hur ni uppdaterar er välkomstvy

Ladda upp er logotyp och en bakgrundsbild

1. Klicka på ert namn uppe i högra hörnet, och välj Alla inställningar

2. Klicka på Butiksinställningar

3. Skrolla längst ner på sidan, och ladda upp er logotyp och en bakgrundsbild. OBS! Logotypen måste vara i kvadratiskt format för att inte beskäras.

Sätt bild för respektive menygrupp

De bilder som sätts för respektive menygrupp på välkomstvyn baseras på de varor som ligger först i respektive menygrupp. Om det inte finns en bild för den första varan så tas en bild från nästa vara. Om det inte finns en bild för den varan, så tas en bild från nästa, osv.