Karma Serve - för företag
Hantera inställningar för er restaurang
Så lägger ni till en ny användare till Karma for Business
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till en ny användare till Karma for Business går du till länken https://beta.your.karma.life/settings/users, eller genom att via huvudmenyn navigera till Alla inställningar

och sedan Hantera medarbetare

Väl inne klickar du på Bjud in medarbetare för att lägg till ett nytt konto.

Du får nu uppge mailadressen till det nya kontot, samt välja vilken kontotyp som ska skapas.

• Personal - den mest begränsade rollen, med endast tillgång till redigering av försäljning. Kan inte se statistik och rapporter.

• Platschef - Kan redigera försäljning, skapa varor, se statistik och rapporter samt redigera utbetalningskonto. OBS! Genom att slå av Hantera varor begränsar du platschefen från att kunna skapa, redigera eller ta bort varor.

När du är klar klickar du på Spara användare. Förutsatt att mailadressen du angivit finns så kommer den att motta ett mail med ytterligare information om hur kontot ska färdigställas.

Har inget mail mottagits? Be ägaren till mailadressen kolla sin skräppost. Om inget mail finns där, ta bort användaren i Karma for Business och lägg till den igen.