Så ändrar ni era öppettider
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ändra era öppettider klickar du på din användare längst upp till höger på skärmen. Klicka därefter på "Butiksinställningar" för att komma in i inställningsmenyn.

Välj "Öppettider" i menyn till vänster.

Här kan du nu ändra öppettider för de dagar ni har öppet. Genom att klicka på de gröna cirklarna ovanför tabellen så öppnar du/stänger du er helt för just den dagen.

Du kan även när som helst komma åt era öppettider genom att klicka på öppettiden som visas i rutan för dagens försäljning inne på fliken Sälj.