Karma Serve - för företag
Integrationer
Så synkroniserar ni er meny från Deliverect till Karma
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Karmas Deliverect-integration kan du enkelt synkronisera er meny från Deliverect direkt till Karma. Läs nedan för att ta reda på hur!

Viktigt att veta: i Deliverect kan du ha flera olika menyer, men du kan bara publicera en meny åt gången till Karma. Var därför noga med att du jobbar med rätt meny som du publicerar till Karma.

1. Importera meny från din kassa till Deliverect

följande sida hittar du instruktioner på hur du importerar din meny från din kassa till Deliverect. Detta ska du göra innan du bygger din första meny i Deliverect, samt varje gång förändringar gjorts i din meny i kassan.

2. Skapa din meny i Deliverect

Besök denna sida för att se hur du skapar din meny. OBS! Följ bara stegen för att skapa en meny.

Skapa merförsäljningsgrupper

Om du har varor som ska fungera som merförsäljning då gästen beställer något från er ordinarie meny så besöker du denna sida för att se hur du skapar dessa.

3. Publicera din meny till Karma

Besök denna sida för att få instruktioner på hur du publicerar din meny från Deliverect till Karma. Var noga med att bara välja en meny att publicera till Karma, samt att du väljer channel link/location Karma.

OBS: Att synkroniserar din meny mellan Deliverect och Karma fungerar bara åt ett håll. Dvs. du kan inte göra menyändringar i Karma, då dessa inte kommer att synkroniseras tillbaka till Deliverect och er kassa i förlängningen.

Gör ett testköp

Gör ett testköp i Deliverect för att kontrollera att allt är korrekt uppsatt. Du hittar mer information och instruktioner på denna länk.