Karma Serve - för företag
Integrationer
Synkroniserar meny från Trivec till Karma
O
Skrivet av Odette Crafoord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Karmas Trivec-integration kan du enkelt synkronisera er meny från Domino direkt till Karma. Läs nedan för att ta reda på hur! Har du inte skapat en meny i Domino/Trivec än så följ denna guide för hur du kommer igång:

Synkronisera din meny till Karma

1. När din meny är färdig i Trivec är det dags att synkronisera menyn till Karma.

2. Öppna Karma For business och logga in mer era inloggningsuppgifter. Har ni inga inloggningsuppgifter? Kontakta vår support på partner@karma.life

3. Klicka på Alla inställningar som du hittar under din användare längst upp till höger.

4. Klicka på Integrationer.

5. Scrolla ner och klicka på knappen Synkronisera

6. Tryck på Synkronisera

7. Klicka på Ladda historik för att se staus på pågående synk.

8. När synken är klar ändras status till Slutförd , för att se menyn, tryck på refresh symbolen i webläsaren alternativt tryck kortkommandot för refresh (MacOs: cmd+r, Pc: ctrl+r)

9. Gå till Säljfliken

Synken tar vanligtvis 5-10 minuter.

När alla menygrupper och varor har importerats så dyker de upp i er meny under fliken Sälj. OBS! Alla varor läggs automatiskt till som inaktiva, vilket innebär att era gäster inte kommer att se dem i er digitala meny. För att aktivera dem för försäljning måste ni klicka på Nej ute till höger vid varje vara. Detta ändrar varans status till Ja vilket indikerar att varan är aktiv och går att beställa.

Klart!