FAQ - Karma Save - för användare
Delning av Beställningar i Karma-appen.

"Dela beställning" för att låta någon annan hämta ditt köp.

Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att gå in på din aktiva order hittar du alternativet 'Dela beställning' under knappen 'Jag har hämtat'. Klicka på knappen och skicka till personen som ska hämta ditt köp, så kan de hämta ut ordern åt dig! Notera att samma regler för upphämtning gäller för den personen precis som för dig själv.

Vänligen bekräfta:

• Det är en aktiv och giltig order du försöker dela.

• Den person du försöker skicka ordern till har ett Karmakonto och är inloggad.

Vi rekommenderar att undvika att dela din order via Facebook Messenger eller WhatsApp, eftersom det inte fungerar tillförlitligt. Dela istället din order via sms!