Skicka kvitto från Trivec/Domino
S
Skrivet av Sunny Vanderwall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om en gäst hör av sig till er och önskar en kopia på sitt kassakvitto så kan ni maila detta till gästen.

Se till att få gästens mailadress och följ stegen nedan:

1. Gå in i kassans BackOffice

2. Välj kassa och sedan kvitton

3. Använd filterfunktionen och ange datum, Karma som betalmedelsgrupp (OBS! Välj huvudbetalmedelsgruppen, Karma som ligger överst, inte Karma Adyen eller Karma Swish) och tryck på Filter!

4. Leta upp kvittot du är ute efter. Tips är att sortera och söka efter belopp eller bordsnummer. Om du vet Karma-ordernumret så kan du även söka efter det i kolumnen Namn (se bild nedan). Karma 22 = Karma-ordernummer 22.

5. När du hittat rätt kvitto markerar du den raden och kan sedan dubbelkolla vilka varor som ligger på kvitto genom att trycka på Kvittot till höger om listan

6. Se till att rätt rad fortfarande är markerad, trycka sedan på Skicka med Epost under kvittolistan.

7. Skriv in gästens mailadress och tryck på den gröna OK knappen! Klart! 😃