Om gebruik te maken van L1NDA Connect willen we graag weten wie jij bent zodat we je op de beste manier kunnen voorstellen aan al onze werkers. Je maakt eenvoudig een account aan zodat je meteen aan de slag kunt gaan!

Hoe doe je dit?

1. Ga naar L1NDA Connect.
  2. Klik op ‘Maak je (gratis) account aan’
  3. Vul je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in
  4. Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden
  5. Klik op ‘Maak je (gratis) account aan’
  6. - Je ontvangt een e-mail op het opgegeven e-mailadres om je e-mailadres te verifiëren -
  7. Klik op de link in de e-mail om je e-mailadres te verifiëren
  8. Login met je e-mailadres en wachtwoord om het verificatieproces van je e-mailadres te voltooien

Gefeliciteerd! Je hebt nu je account aangemaakt en kunt van start met Connect!

Heb je al een account?
Om in te loggen, ga naar de inlogpagina van L1NDA Connect.

Heeft u het antwoord gevonden?