Soms heb je onverwacht een extra paar handen nodig... een personeelstekort dat je niet altijd kunt oplossen met je vaste personeel. Gelukkig vind je op Connect veel vaardige werkers om dit probleem op te lossen!

Hoe doe je dit?

1. Ga naar je dienstenaanbod in Connect (nadat je bent ingelogd)

2. Klik op de groene knop 'Bied een dienst aan' en vul de volgende velden in:

• Diensttitel: De titel van de dienst wordt weergegeven in het dienstenaanbod voor flexwerkers. Daarom adviseren we je om een korte, maar krachtige titel te bedenken om de flexwerkers aan te spreken en op je dienst solliciteren.

• Categorie: Selecteer de categorie waarin de dienst het beste kan worden geplaatst. Je kunt kiezen uit een van de volgende categorieën: keuken, bar, schoonmaken, management of overig. Mis je een categorie? Laat het ons weten!

• Omschrijving: Geef een korte, pakkende omschrijving van de dienst. Flexwerkers scannen vluchtig het dienstenaanbod en gaan niet drie pagina’s dienstomschrijving lezen.

• Taakspecificaties: De taak specificaties worden pas getoond nadat een flexwerker is aangenomen en bevat vaker meer praktische informatie zoals ‘Meld je bij Peter voor aanvang van de dienst’.

• Startdatum: Vul de startdatum van de dienst in.

• Begin- en eindtijd: Vul de begin- en eindtijd van je dienst in. Je kunt geen dienst aanbieden dat langer duurt dan 24 uur. De tijden kunnen worden aangepast zodra een dienst is gewerkt.

• Pauzetijd (in minuten): Vul de pauzetijd in minuten in (indien van toepassing). De duur kan worden aangepast zodra de dienst is gewerkt.

• Aangeboden uurloon: Vul het uurloon in waarvoor je dienst wilt aanbieden. Houd er rekening mee dat dit uurloon exclusief de loonkosten is. Alle bedragen zijn bruto-bedragen.

• Kledingvoorschrift: Wellicht heb je bepaalde richtlijnen hoe je medewerkers eruit moeten zien, bijvoorbeeld zwarte broek en wit shirt. Geef dit aan zodat de flexwerker hier rekening mee kan houden.

• Vereiste vaardigheden: Om ervoor te zorgen dat je de beste flexwerker voor de dienst vindt, vragen we je aan te geven welke vaardigheden de flexwerker nodig heeft om deze dienst te werken.

• Dienstlocatie: Als je meerdere vestigingen hebt kan het zijn dat de locatie van de aangeboden dienst afwijkt van de locatie van je hoofdkantoor - die is gekoppeld aan je Connect-account. Pas de locatie aan door het juiste straat+huisnummer, postcode en stad in te voeren.

3. Klik op de groene knop 'Bied deze dienst aan' om de dienst te plaatsen - je kunt de dienst nog een keer controleren voordat het definitief is.

4. Controleer de dienst nog eenmaal. Tevreden? Klik op de groene knop 'Biedt deze dienst aan'

Je dienst is geplaatst!

Bespaar tijd! Klik op 'Sla op als template' om in het vervolg de dienstdetails te hergebruiken via een template wanneer je deze dienst wilt aanbieden.