Als je de rechten hebt om diensten te bewerken en te publiceren, dan heb je de mogelijkheid om diensten aan te bieden op Connect. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met ons Support team.

• Open of creëer een dienst die je wilt aanbieden. Diensten hoeven niet te zijn gepubliceerd om te worden aangeboden op Connect, echter worden ongepubliceerde diensten wel automatisch gepubliceerd zodra je deze aanbiedt op Connect.

• Klik op de knop Bied deze dienst aan op Connect om de dienst aan te bieden (zorg ervoor dat de minimale dienstduur 3 uur is).

• We vragen je om aanvullende gegevens over de dienst;- Vul een diensttitel in - Selecteer de desbetreffende categorie- Een korte beschrijving van de dienst- Het aangeboden uurloon- Eventuele kledingvoorschriften en vaardigheden

• Klik op de groene knop Bied deze dienst aan;

• Controleer je gegevens en als je akkoord gaat, klik nogmaals op Bied deze dienst aan;

• Zodra je je dienst hebt aangeboden ga je weer terug naar je rooster waar je achter je aangeboden dienst een icoontje ziet staan met een persoon en het cijfer 0. Het cijfer 0 representeert het aantal sollicitanten en zal automatisch worden aangepast zodra er werkers solliciteren op je dienst.

Is het de eerste keer dat je een dienst aanbiedt? Dan hebben we nog wat aanvullende bedrijfsgegevens van je nodig voordat je een dienst kan plaatsen. Geen zorgen, dit is eenmalig! Lees hier hoe je dat doet.